Зустріч першокурсників з випускником кафедри "Особливості роботи за кордоном в ІТ-сфері"

Кафедра кібернетики хіміко-технологічних процесів завжди відзначалася тісними стосунками між поколіннями студентів. Випускники минулих років приходять на допомогу молодим – як роботою, так і порадою. Доброю традицією стали регулярні зустрічі студентів із випускниками, що організуються у позааудиторний час, або у рамках курсу "Вступ до інформаційних технологій".

Ось уже кілька років поспіль регулярно знаходить час поспілкуватися із студентами випускник кафедри А.А. Дейкун. При цьому студентам важливо отримати приклад успішного застосування недавнім випускником кафедри здобутих в університеті знань; присутнім під час цих бесід викладачам цікаво спостерігати за розвитком кар’єри свого талановитого студента.


Цього року Артем Дейкун, який щойно повернувся з 10-місячної роботи програмістом у м. Берлін, зустрівся із студентами-першокурсниками 12 вересня 2016 року. Темою бесіди цього разу були особливості пошуку роботи випускником нашої кафедри за кордоном у сфері інформаційних технологій, особливості легального працевлаштування, підтвердження українських документів про вищу освіту, переваги та недоліки роботи за кордоном.

Read 822 times