Items filtered by date: листопада 2018

22 листопада 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося засідання Круглого столу "Екологія Людини – Родини – Країни", організованого Громадською організацією "Рада з екологічної безпеки", Національним технічним університетом України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" та Світовим центром даних "Геоінформатика та сталий розвиток", на якому доцент кафедри КХТП Джигирей І.М., як координатор і доповідач, представила напрацювання кафедри кібернетики хіміко-технологічних процесів в екологічній сфері.

[ завантажити pdf ]

Детальніше про засідання Круглого столу

Published in Новини

Факультет соціології та права і Науково-технічна бібліотека ім. Г.І. Денисенка
запрошують студентів та викладачів КПІ ім. Ігоря Сікорського на відкриту лекцію
"НАУКОВИЙ ТА ОСВІТНІЙ ПРОЦЕСИ В УНІВЕРСИТЕТІ. НАУКОВА КОМУНІКАЦІЯ",
що відбудеться

15 ЛИСТОПАДА 2018 р. о 16:00.

Доповідач: Анатолій Анатолійович Мельниченко.
Місце проведення: Бібліотека КПІ, 4 поверх, 10 зала.

ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО? Академічна доброчесність є важливим фактором успішності університетів, їхніх науковців, викладачів та випускників. На академічній доброчесності базується довіра колег, роботодавців, спонсорів, грантодавців, інших партнерів. Академічна доброчесність є важливою і необхідною для якісної освіти і наукових досліджень.

КОМУ ЦЕ ПОТРІБНО? Дотримання в університеті студентами та викладачами принципів академічної доброчесності – запорука довіри до результатів навчання, успішного працевлаштування випускників, забезпечення гідного рівня життя. 

За інформацією
Центру інформаційної підтримки освіти та досліджень
Науково-технічної бібліотеки ім. Г. І. Денисенка

 
Published in Новини

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" та Центр розвитку кар’єри запрошує відвідати

Ярмарок вакансій "beAhead. Осінь 2018",

який проходитиме 8 листопада 2018 року на території університету (адреса заходу: м. Київ, вул. Борщагівська, 126, корпус 18, хол 2-го поверху), з 10:00 до 16:30.

На Ярмарку буде представлено більше ніж 35 компаній (ТОВ "НІК-ЕЛЕКТРОНІКА", ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "СТУДІЯ 1+1", 3Shape, British American Tobacco Ukraine, Dentsu Aegis Network Ukraine, Innower, ТОВ «Костал Україна», KPMG, Альфа-Банк Україна, Штайнер Україна, срі, LEXX International, Білоцерківський завод "Трібо", SMART business, Genesis, EVO, SoftServe, ТОВ "Діскордія-Київ", M.E.Doc, PepsiCo, БРСМ, Xpand Ukraine, Фарос Продакшн, Materialise Ukraine, Intetics, ТОВ "Вент-Сервіс", GlobalLogic, ПрАТ "Вентиляційні системи" та інші), що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Під час Ярмарку студенти і випускники КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також інших ВНЗ зможуть ознайомитись з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, матимуть можливість відвідати презентації від компаній 3Shape, Штайнер Україна, Materialise Ukraine та SMART business.

Запрошуємо всіх бажаючих! Вхід вільний!

За інформацією Центру розвитку кар’єри

Published in Новини