Items filtered by date: листопада 2017

Cпеціально для викладачів, студентів, аспірантів та співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського в рамках Стипендіальної програми імені Фулбрайта проводиться безкоштовний навчальний курс

"Цифрове навчання з використанням сучасних освітніх технологій".

Викладач: д-р Бетул Черкавскі, Університет Аризони, США. Курс розпочнеться з 15 листопада 2017 р. Тривалість курсу: 4 тижні. Заняття будуть проводитись у КПІ ім. Ігоря Сікорського (14 корп.) два рази на тиждень: у середу та четвер з 16:10 до 17:45. Мова викладання: англійська.

По закінченню курсу слухачі отримають сертифікати про проходження курсу. Необхідна попередня реєстрація. Кількість місць обмежена!

Завантажити опис курсу

Детальніша інформація – за посиланнями:
ipd.kpi.ua/training-course
ipo.kpi.ua/ua/trainings/zif-nav

Контактна особа: Сулема Ольга Костянтинівна, olga.sulema (at) ukr.net, тел. 204-80-19

Published in Новини

До уваги студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського!

З 11.10.2017 року відкрито конкурсний набір на програму ERASMUS+ до Вільнюського технічного університету імені Гедимінаса (Литва)! Детальнішу інформацію щодо умов та термінів конкурсу ви можете знайти на сайті відділу академічної мобільності студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського за посиланням:

 

http://mobilnist.kpi.ua/gediminas/

Підготовлено на основі матеріалів
інформаційно-освітнього порталу університету
(Відділ академічної мобільності)

Published in Новини

9 листопада о 16:00 у Залі Засідань в 31 корпусі відбудеться презентація проектів академічної мобільності з Західнопоморським технічним університетом у м. Щецин (Польща), Вільнюським технічним університетом ім. Гедимінаса (Литва), Єнським університетом ім. Фрідріха Шиллера (Німеччина), Варшавським університетом екології та управління (Польща), Університетом Обуди (Угорщина), Лундським університетом (Швеція), Міським університетом м. Стамбул (Туреччина) в рамках програми Erasmus+.

На презентації учасники проектів академічної мобільності розкажуть про подачу документів, реєстрацію, вибір курсу/дисципліни та свої враження і поради щодо навчання і життя в іншій країні!

Більше на http://mobilnist.kpi.ua/https://www.facebook.com/KPImobility/

Підготовлено на основі матеріалів
інформаційно-освітнього порталу університету
(Відділ академічної мобільності)

Published in Новини

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" та Центр розвитку кар’єри запрошує відвідати

Ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2017»,

який проходитиме 09 листопада 2017 року на території університету (корпус №18, хол 2 поверху), з 10:00 до 16:00.

На Ярмарку будуть представлені підприємства та організації ("Sмаrt business", "JTI", "ЕРАМ", "Huawei", "1+1 Медіа", "КОSТАL", ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", "KPMG", ТОВ "ТАНГРАМ УКРАЇНА", "Procter and Gamble", ТОВ "НІК-ЕЛЕКТРОНІКА", ПрАТ "Вентиляційні системи", Укрсоцбанк, а також Національна гвардія України, ДП "Паспортний сервіс", Державна фіскальна служба та інші), що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Ярмарок вакансій

Під час Ярмарку студенти і випускники НТУУ "КПІ ім. І.Сікорського", а також інших ВНЗ зможуть ознайомитись з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, матимуть можливість відвідати презентації компаній.

Детальніше ...

Підготовлено на основі матеріалів
інформаційно-освітнього порталу університету
(Центр розвитку кар’єри)

Published in Новини