Items filtered by date: вересня 2016
Середа, 28 вересня 2016 00:00

Стартап Школа Sikorsky Challenge 2016

До уваги студентів, аспірантів та науковців кафедри!

Вже третій рік у нашому університеті працює Стартап Школа Sikorsky Challenge - школа для навчання, набуття практичного досвіду, засвоєння ефективних практик та запуску високотехнологічних стартапів. За цей час Школа випустила 420 стартаперів, найкращі проекти отримали первісні інвестиції і перетворилися у стартап-компанії розвиток та просування яких продовжується у нашому бізнес-інкубаторі Sikorsky Challenge.

Серед випускників Стартап Школи - значна частина студентів "КПІ".

Базові знання та уміння в Стартап Школі отримують на 1-му ступені навчання "Вступ до інноваційного підприємства" (48 ак. годин). Саме ці знання та уміння можуть стати основною майбутнього власного бізнесу.

У цьому семестрі навчання за програмою 1-го ступеню відбудеться:

17 жовтня 2016 року - 15 грудня 2016 року.

Після закінчення навчання випускники Стартап Школи отримують міжнародний сертифікат і запис у додаток до диплому (1,6 кредити).

Для магістрантів технічних спеціальностей навчання БЕЗКОШТОВНЕ.

Детальна інформація, умови навчання, програма - на сайті sikorskychallenge.com
Реєстрація бажаючих - sikorskychallenge.com/startup

Координатор навчання - Тетяна Кресан
НТУУ "КПІ" корп.1 ауд 258/3 тел. 
(044)204-81-07, email Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Published in Новини

До уваги магістрантів та аспірантів кафедри!

Повідомляємо Вам про відкриття нового сезону проектів кредитної мобільності (обмін) програми "ЕРАЗМУС +", за якими відкрито конкурс в НТУУ "КПІ", а також про те, що 28.09.2016 року о 16:15 відбудеться презентація проектів програми ERASMUS+ міжнародна кредитна мобільність.

Місце проведення презентації: вул. Металістів 5-а (31 корпус), конференц-зал. 

Очікуємо всіх бажаючих навчатися за кордоном, отримувати нові знання та досвід! 

РЕЄСТРАЦІЯ на презентацію проектів програми ERASMUS+ міжнародна кредитна мобільність для студентів за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1v-Oey- FVUTOB0x2CKZpRD3Ao8OWDWlE2dxIRekjGuIU/edit


Підготовлено на основі матеріалів
інформаційно-освітнього порталу університету
(Відділ академічної мобільності)

Published in Новини

До уваги викладачів кафедри КХТП!

Бібліотека КПІ запрошує на презентацію проекту

СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ БІБЛІОТЕКИ КПІ НА 2017-2020 РР.,

яка відбудеться о 12-й годині 30 вересня 2016 р.
у Всеукраїнський День бібліотек.

Місце проведення презентації:
НТБ НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського", ІІІ поверх,
Відкритий простір "BELKA".

Published in Новини

Кафедра кібернетики хіміко-технологічних процесів завжди відзначалася тісними стосунками між поколіннями студентів. Випускники минулих років приходять на допомогу молодим – як роботою, так і порадою. Доброю традицією стали регулярні зустрічі студентів із випускниками, що організуються у позааудиторний час, або у рамках курсу "Вступ до інформаційних технологій".

Ось уже кілька років поспіль регулярно знаходить час поспілкуватися із студентами випускник кафедри А.А. Дейкун. При цьому студентам важливо отримати приклад успішного застосування недавнім випускником кафедри здобутих в університеті знань; присутнім під час цих бесід викладачам цікаво спостерігати за розвитком кар’єри свого талановитого студента.


Цього року Артем Дейкун, який щойно повернувся з 10-місячної роботи програмістом у м. Берлін, зустрівся із студентами-першокурсниками 12 вересня 2016 року. Темою бесіди цього разу були особливості пошуку роботи випускником нашої кафедри за кордоном у сфері інформаційних технологій, особливості легального працевлаштування, підтвердження українських документів про вищу освіту, переваги та недоліки роботи за кордоном.

Published in Новини
Четвер, 01 вересня 2016 00:00

1 вересня

Кафедра кібернетики хіміко-технологічних процесів вітає студентів, аспірантів та колег з початком нового навчального року!

Published in Новини