Заключний семінар SIU "Норвезько-українська співпраця у сфері вищої освіти"

Координатор проекту "Water Harmony" в НТУУ "КПІ" Ольга Сангінова прийняла участь у роботі заключного семінару Програми Євразія "Норвезько-українська співпраця у сфері вищої освіти", організованого Норвезьким центром міжнародної співпраці у вищій освіті (SIU). Семінар відбувся 6-7 травня 2015 р. у м. Осло (Норвегія). 

У роботі семінару взяли участь представники Міністерства закордонних справ Норвегії, посольств Норвегії в Україні та Казахстані, координатори програм Євразія та Еразмус SIU, а також координатори 20 довготривалих та 49 короткотривалих проектів, які фінансувалися у рамках програми Євразія протягом 2010-2015 рр.

Програмою семінару було передбачено виступи координаторів 20 довготривалих проектів, робота комісій з питань мобільності та дистанційного навчання, регіонального співробітництва та ролі бібліотек у навчанні, робота у групах з питань адміністрування проектів, розроблення об’єднаних курсів та шляхів вдосконалення роботи SIU, а також пленарні дискусії.

Наприкінці семінару Міністр закордонних справ Норвегії Свен Скоре анонсував другий етап програми Євразія на 2015–2020 рр. та висловив надію, що більшість учасників отримають гранти у наступному етапі.

Read 738 times