Актуальні програми академічної мобільності

Актуальні відкриті програми
академічної мобільності НТУУ "КПІ"
на 2015-2016 н.р.

ErasmusMundusEUROEAST

надає стипендії бакалаврам, аспірантам та докторантам та НТУУ "КПІ" для здійснення академічної мобільності в Європі. Проект охоплює широкий спектр дисциплін та спеціальностей. Терміни подачі документів триває з 15 жовтня 2014 року по 12 січня 2015 року!

Детальніше: http://mobilnist.kpi.ua/erasmus-mundus/target1/euroeast

ПрограмаErasmusMundusMID

надає стипендії аспірантам та докторантам НТУУ "КПІ" у розмірі 1 500 EUR/міс та 1 800 EUR/міс відповідно для здійснення академічної мобільності в Європі. Метою мобільності є підвищення інституційного розвитку домашнього та приймаючого університету. Приймаючий університет отримує академічну користь від обміну досвідом, хороших педагогічних практик та наукових досліджень. Термін подачі документів з 14 жовтня 2014 року по 2 грудня 2014 року.

Детальніше: http://mobilnist.kpi.ua/erasmus-mundus/target2/mid

Стипендія від Китайського уряду на навчання у
Харбінському інституті технологій (Harbin Institute of Technology)

Студенти НТУУ "КПІ" мають змогу взяти участь в китайській державній стипендіальній програмі та навчатися в Harbin Institute of Technology (HIT). Програма складається з підготовчих однорічних курсів китайської мови (для тих, в кого немає сертифікату HSK 4) та подальшого навчання: на магістратурі (2 роки, навчання китайською мовою); в аспірантурі (3 роки, навчання англійською мовою). Терміни подачі документів триває по 31 грудня 2014 року!

Детальніше: http://mobilnist.kpi.ua/programms/scolarships/harbin-institute-of-technology-hit

Стипендіальна програма Chevening від уряду Великобританії

надає стипендії успішним студентам, які мають лідерський потенціал і бажають навчатися у Великобританії. Програма фінансує повністю або частково, як правило 1 рік магістратури в будь-якому університеті країни. Кінцевий термін подачі документів - 15 листопада 2014 року!

Інформацію щодо університетів, які беруть участь у програмі, та умови участі можна отримати на офіційному сайті програми: http://www.chevening.org/

Відділ академічної мобільності студентів
Національний технічний університет України "КПІ"
тел.. +38 044 454 99 55 факс: +38 044 456 36 17

Read 2000 times