Microsoft IT Academy

НТУУ "КПІ" є учасником програми Microsoft IT Academy - міжнародної програми підтримки викладачів, які ведуть заняття з вивчення і застосування програмних продуктів Microsoft, а також підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах.

Умови та правила Програми допомагають навчальним закладам надавати студентам високоякісні освітні послуги у галузі новітніх інформаційних технологій Microsoft з метою набуття професійних знань і навичок. Діапазон можливостей, які пропонує Програма дуже широкий - від освоєння користувацьких додатків для мобільних і настільних комп’ютерів до підготовки ІТ - професіоналів за широким переліком спеціальностей. Програма Microsoft IT Academy дає змогу інтегрувати в існуючі навчальні плани дисциплін визнані роботодавцями стандарти корпорації Microsoft.

Навчання дасть змогу

  • отримати професійні знання та навички роботи з найновішими та найвикористовуванішими на IT-ринку технологіями та програмними продуктами;
  • отримати офіційне визнання знань та досвіду роботи з технологіями і продуктами корпорації Microsoft;
  • оптимізувати свої розумові ресурси під час реалізування реальних проектів;
  • ефективно підготуватися до здавання іспитів на міжнародні сертифікати IT-спеціалістів; 
  • навчаючись в ВНЗ зробити вигідні інвестиції у власну кар’єру в майбутньому та знайти високооплачувану роботу (для студентів).

Microsoft IT Academy надає можливість використання системи дистанційного навчання з набором онлайнових курсів. Для прийняття участі в дистанційному навчанні необхідно подати замовлення у відповідній формі відповідальній за участь в програмі Microsoft IT-Academy на ХТФ - Сангіновій Ользі Вікторівні (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

[Завантажити] перелік онлайнових курсів
[Завантажитиреєстраційну форму

Read 1026 times